Ειδικός του Feng Shui αποκαλύπτει τι έχει να δώσει σε εσάς το 2018

SHARE:

Σε αντίθεση με τη Δυτική Αστρολογία, κάθε ζώδιο διαρκεί για ένα ολόκληρο έτος και κάθε χρόνος παίρνει το όνομα ενός ζώου του οποίου ...



Σε αντίθεση με τη Δυτική Αστρολογία, κάθε ζώδιο διαρκεί για ένα ολόκληρο έτος και κάθε χρόνος παίρνει το όνομα ενός ζώου του οποίου τα χαρακτηριστικά επηρεάζουν όλα θα συμβούν τους επόμενους 12 μήνες.

Αυτό είναι το έτος του σκύλου, που σηματοδοτεί ένα τυχερό έτος για τους περισσότερους από αυτούς που γεννήθηκαν το 1935, το 1947, το 1959, το 1971, το 1982, το 1994 και το 2006.


ΣΚΥΛΟΣ

Ο σκύλος είναι ο ηγέτης της χρονιάς. Μην αμελείτε την ασφάλεια του σπιτιού και μην περπατάτε μόνοι στο σκοτάδι, καθώς φέτος, οι ληστείες για σας παραμονεύουν.

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Φέτος έχετε τύχη και ρομαντισμό. Ωστόσο, υπάρχει μια δύσκολη ενέργεια στα άστρα, που μπορεί να σας επηρεάσει στο να λάβετε τις σωστές συμβουλές και καθοδήγηση.


ΒΟΔΙ

Το βόδι είναι υπό μια μικρή πίεση φέτος και πιθανότατα θα αισθανθεί λίγο έξω από τα νερά του. Μπορεί επίσης να είστε επιρρεπείς στο θυμό και να ενοχλείστε εύκολα.









ΤΙΓΡΗΣ

Μπορεί η αυτοσυγκέντρωσή σας να είναι λίγο διάσπαρτη φέτος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ενός ταξιδιού φέτος, ιδιαίτερα για κυβερνητικά ή διπλωματικά θέματα. Η καριέρα θα πάει καλά.

ΚΟΥΝΕΛΙ

Μπορεί να αναζητήσετε συμβουλές σχετικά με τη φυσική υγεία ή να κάνετε βελονισμό. Επίσης, ίσως νιώθετε λίγο επαναστατικοί και δεν είστε σίγουροι για το πώς να εκφράσετε τον εαυτό σας. Έχετε καλή τύχη στο να εμπλακείτε σε καινοτόμα προγράμματα φέτος.




ΔΡΑΚΟΣ



Ο Δράκος είναι ενάντια στην κυρίαρχη ενέργεια του έτους του σκύλου, οπότε θα μπορούσε να είναι ένα δύσκολο έτος για σας με πολλές εκπλήξεις και απογοητεύσεις. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα ταξίδια.









ΦΙΔΙ

Το φίδι είναι λίγο υπό πίεση φέτος, αλλά έχει αρκετά καλά προστατευτικά αστέρια που το φροντίζουν φέτος. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Από οικονομική άποψη, αυτό πρέπει να είναι ένα εποικοδομητικό έτος.

ΑΛΟΓΟ

Το άλογο έχει καλή σχέση με το σκύλο και έτσι θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από αυτό το έτος, εάν ξέρετε πώς να εργάζεστε αποτελεσματικά χωρίς να αποστραγγίζεστε και να κουράζεστε.


ΠΡΟΒΑΤΟ / ΚΑΤΣΙΚΑ

Τα πρόβατα θα απολαύσουν μεγαλύτερη υγεία και ευημερία φέτος, αλλά δεν θα αισθάνονται πολύ κοινωνικά. Θα έχουν ενέργεια για να κάνουν μεγάλα βήματα σε έργα και να απολαύσουν πολλές επίσημες εγκρίσεις.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο πίθηκος μπορεί να ταξιδέψει πολύ φέτος. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε καθώς θα χρειαστεί να φροντίσετε την υγεία και την ευημερία σας φέτος.









ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Καλό θα ήταν να δώσετε προσοχή στην υγεία και την ευημερία σας φέτος. Παρακολουθήστε τη διατροφή σας και σιγουρευτείτε ότι ασκείστε τακτικά θα αντιμετωπίσετε διάφορες ασθένειες φέτος.

ΧΟΙΡΟΣ

Μπορεί να αισθανθείτε λίγο μόνοι ή ανυπόμονοι και θυμωμένοι φέτος. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν υφίστανται απώλειες με τη μορφή οικονομικών ζημιών και ότι δεν συνεργάζεστε με τους λάθος ανθρώπους στην επιχείρησή σας φέτος.


COMMENTS

Όνομα

ΑΝΔΡΑΣ_ΓΥΝΑΙΚΑ_ΣΧΕΣΕΙΣ,2,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,2,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,2,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,6,ΖΩΔΙΑ,2,ΥΓΕΙΑ,3,GOSSIP_LIFESTYLE,5,MEDIA,3,SPORTS,1,VIRAL,1,
ltr
item
Viral247 - ΟΙ ΠΙΟ VIRAL ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ: Ειδικός του Feng Shui αποκαλύπτει τι έχει να δώσει σε εσάς το 2018
Ειδικός του Feng Shui αποκαλύπτει τι έχει να δώσει σε εσάς το 2018
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj88qd2Cmc6xvVGx7x-0oKHWC_xEsp9efvx8c6JQjASikz6jtclkeDSrWKNKz0idImoTrx-yvuy567xfluokFtUbSFEXmfgBAx-DTewiw66FqZq_QCHezeoFg3DHm1NzPDlX6YWXJ4zqbk/s640/62-1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj88qd2Cmc6xvVGx7x-0oKHWC_xEsp9efvx8c6JQjASikz6jtclkeDSrWKNKz0idImoTrx-yvuy567xfluokFtUbSFEXmfgBAx-DTewiw66FqZq_QCHezeoFg3DHm1NzPDlX6YWXJ4zqbk/s72-c/62-1.jpg
Viral247 - ΟΙ ΠΙΟ VIRAL ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
https://viral247gr.blogspot.com/2018/01/feng-shui-2018.html
https://viral247gr.blogspot.com/
https://viral247gr.blogspot.com/
https://viral247gr.blogspot.com/2018/01/feng-shui-2018.html
true
1648041994558309079
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy